***       Водещите вечерни новини       на 4 юли 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 4 юли 
Коментари Харесай

Водещите новини! Пригожин подготвя нов поход към Москва? Изправят Радостин Василев пред съда. Гешев влиза в политиката


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 4 юли   

 

„ Сигурно създателят на „ Вагнер " ще тръгне към съветската столица от Беларус. Това би било по-лесно от позиция на напредването. 

Най-големият град в източната част на Беларус – Могильов се намира на към 500 километра от Москва. Това доста би улеснило наемниците. 

Южният съветски град Ростов на Дон, откъдето „ Вагнер " потегли към Москва, се намира на почти 1000 километра ", добави журналистът.

***

В Софийски градски съд е импортиран обвинителен акт против самостоятелния депутат Радостин Василев за опит за насила, оповестиха от пресцентъра на съда.

Делото е формирано и разпределено на арбитър. Предстои насрочване на разпоредително съвещание.

***

12 души от личния състав на заведение за хранене край град Бяла са работили с подправени здравни книжки.

Случаят се разплита, когато тричленно семейство се разболяло от салмонела, малко откакто е консумирало храна в ресторанта.

***

***

Бившият основен прокурор Иван Гешев публично разгласи влизането си в политиката със основаването на гражданското консервативно придвижване " Справедливост за България ".

***

„ В изказването на Иван Гешев имаше смешни неща, които човек с възприятие за комизъм би оценил, само че нищо от това не може да се разяснява съществено “.

***

***

Президентът на Украйна Володимир Зеленски ще посети България по покана на държавното управление, написа " 24 часа ", базирайки се на дипломатически източници.

***

Министерство на външните работи приветства решението на Народно събрание да одобри декларация за приемането на Украйна в НАТО преди срещата на върха във Вилнюс, съобщи зам.-външният министър Тихомир Стойчев по време на съвещанието на комисията по външна политика в Народно събрание, съобщи кореспондент на Novini.bg.

***

Британецът, който бе арестуван на Летище София, е в болница след установена шизофрения, предава Нова тв.

***

Руски изтребител МиГ-31 е аварирал край полуостров Камчатка при осъществяване на планов образователен полет, оповестиха от съветското Министерство на защитата. 

Самолетът е бил част от Тихоокеанския флот на Русия и е изпълнявал образователен полет над полуострова. Извършал е полетът без въоръжение.

***

„ Най-малко шестима души пострадаха в резултат на атентат в Тел Авив ", съобщи локалната медия мигнюз.

Според информацията на изданието през днешния ден в израелската столица бе осъществен терористичен акт. „ Шофьор вряза лека кола в хора, чакали рейс на градския превоз ", уточни медията

„ След това мъжът излезе от автомобила и атакува хората с хладно оръжие. Той бе убит от граждански ", добави мигнюз.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР